Nuci cu ciocolata

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 50 grame      nuca
  • 80 grame      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 300 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 80 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Aluat:bati oul cu 80g zahar pana rezulta o compozitie albicioasa si spumoasa,adaugi 80 g margarina tinuta la temperatura camerei ,apoi bicarbonatul stins si faina cate putina pana obtii un aluat potrivit.

2. Captusesti cu aluat in strat subtire formele de fursecuri cu model de nuci ,le pui intr-o tava si le dai la cuptor 20 de minute.Cojile coapte le scoti din forme cat sunt calde,le umpli cu crema si le unesti cate 2.Sfat:Sunt si forme de fursecuri cu acest model care se coc pe aragaz, nu la cuptor.

3. Freci margarina UNIREA pentru creme la temperatura camerei cu crema de ciocolata, adaugi nucile macinate si amesteci.


Retete similare