Nuci umplute

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 55 min

Ingrediente

  • 50 grame      nuca
  • 1 pachet      praf de copt
  • 50 grame      zahar tos
  • 150 ml      lapte
  • 520 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrediente aluat: 500 gr. faina,125 gr.margarina Unirea, 1 praf de copt,,4 linguri zahar macinat,1/2 cana apa,4 linguri untura. Aluatul se pune intr-un castron faina, margarina, praful de copt, zaharul,1/2 cana apa,4 linguri untura;se amesteca pana se face un aluat, apoi se pune aluatul pe forme. Formele se pun intr-o tava si se introduc in cuptor 15-20 min la foc mic. Cand s-au copt, se scot foarte usor din forme, sa nu se sfarame.

2. Ingrediente crema: 150 ml lapte, 50 gr nuci macinate, 50 gr zahar, 2 linguri faina, 125 gr margarina Unirea. Se fierbe laptele, apoi se adauga 50 gr nuci la fiert,apoi 50 gr. zahar si 2 linguri faina. Se pune 125 gr margarina dupa ce sa fiert compozitia si se amesteca pana se face o crema.

3. Se umple cojile cu acesta crema.


Retete similare