Ochisele

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 380 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 4 buc      oua
  • 50 grame      zahar pudra

Mod de preparare

1. Faceti o coca bine framantata din 250g margarina, 50g zahar pudra, 4galbenusuri(2 crude si 2 fierte si date prin sita, 380g faina, arome Intindeti o foaie ca la coltunasi, chiar mai subtire, si taiati cu forma dorita (rotunde ,stelute).

2. La jumatate din acestea scoateti din mijloc un capacel. Acestea din urma inainte sa o puneti in tava la copt treceti prin albusul batut doar putin si apoi prin nuca macinata si amestecata cu zahar tos.

3. Dati la cuptor pentru aproximativ 15 min. Nu se rumenesc decat foarte usor pe margini. Lipiti cate doua cu gem acrisor.Una sparta si cealalta intreaga.


Retete similare