Padurea Neagra

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • Capsuni      fructe
  • 35 ml      ulei
  • 70 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 450 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si cacaoa, dupa care adaugati laptele si uleiul treptat. Consistenta va fi foarte lichida dar asa trebuie sa fie. Turnati aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu unt si faina,si il bagam in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 45-50 minute. Faceti proba cu betigasul si in momentul cand iese curat, e gata blatul.

2. Adaugam 300 gr frisca batuta bat si inchidem tortul cu a doaua foaie de blat pe care o ornam cu frisca ramasa (100 gr), cateva bobite de cirese si bobite de ciocolata amara,

3. Il lasam cam 30 minute la frigider, dupa care il putem servi. Eu nu am mai imbracat marginile cu nimic. Pofta buna!!!


Retete similare