Pandispan cu ciocolata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 3 buc      oua
  • 175 grame      zahar tos
  • 1 pachet      praf de copt
  • 75 grame      cacao
  • 100 ml      lapte
  • 120 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Mixat timp de cateva minute margarina moale cu zaharul, adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt, incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare, amestecati cacaoa cu laptele cald si adaugati in amestecul de mai sus;

2. Mixati albusurile pana cand devin o spuma tare. Le adaugam cu atentie, incorporam si turnam compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata. Introducem in cuptorul cald 175C timp de 40 minute.

3. Pudram cu zahar si cacao si servim. Acelasi pandispan se poate folosi ca baza pentru torturi decorate cu creme diverse.


Retete similare