Pandispan cu cirese

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 15 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • Cirese      fructe
  • 6 linguri      ulei
  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 8 linguri      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 6 linguri      faina

Mod de preparare

1. Se separa albusurile de galbenusuri si apoi se bat cu mixerul foarte bine albusurile. Se adauga zaharul dupa ce obtinem o spuma alba si pufoasa. Apoi batem inca 3 minute si adaugam galbenusurile.

2. Adaugam uleiul apoi esenta de vanilie impreuna cu praful de copt si amestecam totul cu o lingura. Apoi adaugam faina lingura cu lingura si amestecam bine tot.

3. Turnam in tava si pe fundul castronului mai lasam cam 2 linguri de aluat ,iar peste acela punem cacaoa si apoi turnam in tava ,iar apoi punem ciresele mai dese. Se baga la cuptor pana se face putin rumenie la 150 grade. Cand o scoatem o impudram cu zaharul pudra.Se serveste cum doriti calda sau rece.Pofta buna!


Retete similare