Pandispan cu crema si nuca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 2 linguri      gem
  • 200 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 150 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 5 oua, 250 g zahar, 150 g faina, coaja de lamaie, 100 g nuca, 1 plic praf de copt, esente. Se separa ouale, albusurile se bat spuma iar garbenusurile se freaca cu praful de copt. Se adauga zaharul, coaja de lamaie, faina si nuca macinata si se baga la cuptor 15 minute.

2. Crema: 1 pachet margarina Unirea, 1 plic budinca vanilie, 100 g zahar pudra, 2 linguri gem (caise), 100 g nuca. Se face crema, margarina se freaca cu zaharu, iar budinca se adauga treptat.

3. Blatul racit se taie in doua, se unge cu gem, apoi se pune crema. Pe deasupra se unge cu crema ramasa si se orneaza cu nuca.


Retete similare