Pandispan cu visine

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 2 linguri      zahar pudra
  • Lamai      fructe
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 300 grame      zahar tos
  • 125 grame      margarina Unirea Original
  • 300 grame      faina
  • 8 buc      oua

Mod de preparare

1. Se pregateste o tava de copt, se unge cu Margarina Unirea si se tapeteaza cu faina. Visinele se sala se curata de samburi si se lasa la scurs.

2. Intr-un castron se separa ouale, albusul se bate bine pana putem intoarce castonul si nu cade, se adauga galbenusurile pe rand, apoi zaharul tos si cel vanilat, margarina Unirea care afost topita, faina cernuta si praful de copt stins in jumatate de lamaie. Se amesteca totul foarte bine.

3. Se toatna compozitia in tava, peste se pun visinele care au fost date prin zahar pudra, se baga la cuptor 30 min. la foc potrivit. Se scaoate din tava si se pudreaza cu zahar. Se serveste rece.


Retete similare