Pandispan

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 cana      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat ouale cu cana de zahar si se pune coaja rasa de lamaie si portocala pana devin ca o crema. Se adauga margarina topita in fir subtire sa nu se taie compozitia. Se dizolva praful de copt in paharul de lapte si se adauga in compozitie tot in fir subtire.

2. Se adauga faina pana se obtine o smantana grosa. Se pun si stafidele. Intr-o tava de marime obijnuta cu hartie de copt se toarna compozitia, se niveleaza si se pune la cuptor la foc potrivit 40 de minute.

3. Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar vanilat, se lasa la racit, apoi se portioneaza.


Retete similare