Pasca fara aluat din doua culori

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 4 linguri      zahar pudra
  • 3 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 3 grame      zahar vanilat
  • 150 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 150 ml      lapte
  • 240 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Prima umplutura: 150 g zahar (din care se opresc 3 linguri), 3 oua, 100 g margarina Unirea, 200 g faina, 150 ml lapte, 3 linguri cacao, 100 g stafide, 1 praf de copt, 1 plic zahar vanilat, esenta de migdale. Se freaca toate ingredientele mai putin cele 3 albusuri care se bat spuma cu 3 linguri de zahar si se incorporeaza la restul compozitiei.

2. A doua umplutura: 500 g branza de vaci, 3 galbenusuri, 2 linguri faina (40 g), 100 g margarina Unirea, 4 linguri zahar pudra, 2 pachete zahar vanilat, 100 g stafide. Se freaca toate ingredientele.

3. Se pune jumatate din prima compozitie intr-o forma rotunda tapeteta cu hartie pergament unsa cu margarina, se adauga compozitia a doua si deasupra se pune restul din prima compozitie. Se coace la foc mic aproximativ 40 de minute.


Retete similare