Paulette

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • 200 grame      nuca
  • 0.5 pachet      praf de copt
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se framanta margarina cu faina se adauga zaharul, praful de copt si cele 2 galbenusuri. Se framanta foarte bine, apoi se intinde o foaie de 1 cm grosime, care se taie rondele cu un pahar. Umplutura: 200 g nuci macinate, 150 g zahar pudra, 2 linguri pesmet, 2 oua intregi, coaja si zeama de la o lamaie mare.

2. Se amesteca totul foarte bine si din aceasta compozitie se ia cu lingurita si se aseaza pe fiecare rondel in parte, mici gramajoare. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius si se pune la copt, nu mai mult de 10-15 minute.

3. Calde, se pudreaza cu zahar.


Retete similare