Placinta cu branza dulce

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 300 grame      zahar tos
  • 10      oua
  • 50 grame      gris
  • 1200-1500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din apa minerala, margarina topita, un praf de sare si faina se dace un aluat tare bun de intins. Se lasa sa se odihneasca 15 minute, apoi se mai framanta odata.

2. Branza se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, esenta si coaja de lamaie.

3. Se intinde jumatate din aluat si se pune in tava de la aragaz. Se toarna compozitia de branza, apoi se pune a doua foaie deasupra. Se coace la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Se pudreaza cu zahar pudra. Se taie cand s-a racit.


Retete similare