Placinta cu branza si smantana

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 3 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 2 linguri      zahar pudra
  • Portocale      fructe
  • 3 linguri      ulei
  • 3 pliculet      zahar vanilat
  • 12 linguri      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 5 linguri      gris
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: Se freaca margarina cu 4 linguri zahar. Se adauga 1 ou, apa, ulei, otet si faina cat cuprinde. Trebuie sa fie numai bun de intins.

2. Umplutura: Se amesteca branza rasa fin cu smanatana, 3 oua, 5 linguri gris, 8 linguri zahar, esenta rom, coaja rasa de portocala.

3. Se intinde foaia pe fundul tavii si peste ea se rastoarna umplutura. Se da la cuptor la 170 grade pana prinde o culoare aurie. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra si se poate taia.


Retete similare