Poulett

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 35 min

Ingrediente

  • 120 grame      nuca
  • 130 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 200 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din 200 g făină, 150 g margarină Unirea, 10 g zahăr, 2 gălbenuşuri şi jumătate praf de copt, se amestecă cu lapte cât să fie un aluat uşor de întins (cca 0,5 cm).

2. Cu un pahar se taie bucăţi pe care se pune compoziţia obţinută din:120 g nucă măcinată, 120 g zahăr, 2 ouă întregi, esenţă de lămâie şi 2 linguri pesmet.

3. Se coc împreună la foc potrivit. După coacere se pudrează cu zahăr vaniliat.


Retete similare