Prajitura Aurica

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 140 grame      zahar tos
  • 5      oua
  • 120 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru blat: 5 oua, 5 linguri ulei, 100 gr zahar, 5 linguri apa, 120 gr faina, un praf de copt Preparare: Se bat albusurile spuma cu apa, se pune uleiul, zaharul, faina si praf de copt. Se da la cuptor.

2. Crema: un pachet margarina Unirea 250g, 200 g zahar pudra, 250 g branza de vaci Crema - Un pachet margarina topita si racita se scurge de apa, se freaca cu 200 gr zahar pudra pana se face spuma. Se amesteca cu branza de vaca si se unge blatul copt in prealabil

3. Glazura: 750 ml fanta, 2 budinci vanilie, 40 gr zahar Glazura - 750ml fanta se pune la fiert cu 40 gr zahar. - 2 budinci de vanilie, se dizolva din aceeasi compozitie de fanta, se pune calda pe prajitura.


Retete similare