Prajitura Bamby

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 390 grame      zahar pudra
  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 100 ml      lapte
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrediente foi: 150 g margarina Unirea, 150 g zahar pudra, o lingura cacao, 1 ou, 50 g lapte, 250 g faina, 1 praf de copt. Se amesteca toate ingredientele si se impart in doua. Se coc 2 foi.

2. Ingrediente blat: 6 albusuri, 250 g zahar, 20 g nuca de cocos Se bat albusurile cu zaharul si apoi se adauga nuca de cocos. Se coace in tava unsa si tapetata cu faine cca 25-30 min.

3. Crema: 6 galbenusuri se bat pe aburi cu 12 linguri de zahar pudra, 3 linguri lapte pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu un pachet de margarina Unirea pentru Creme. Asamblare: Se pune o foaie, crema, blat, a doua foaie. Se unge cu putina crema si se presare cu ciocolata rasa sau nuca de cocos.


Retete similare