Prajitura Baragan

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 300 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 10 linguri      gris
  • 10 linguri      lapte
  • 300 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. 300 g faina, 150 g margarina Unirea, 100 g zahar, 1 galbenus, putina drojdie inmuiata in lapte caldut. Se freaca faina cu margarina, se adauga zaharul si galbenusul, se fac 2 foi care se umplu crude cu crema.

2. 3 galbenusuri se freaca (mixeaza) cu 10 linguri de zahar, adaugate treptat, 500 g marmelada, 10 linguri lapte, 10 linguri gris, 1 plic praf de copt, 4 albusuri batute spuma. Toate acestea se amesteca impreuna, se adauga putina scortisoara, apoi se intinde aceasta crema intre cele doua foi, se da la copt.

3. Dupa racire se pudreaza cu zahar pudra in care am pus si un plic zahar vanilat.


Retete similare