Prajitura Bounty

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      nuca
  • 8 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 7      oua
  • 50 ml      lapte
  • 250 grame      faina
  • 400 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru 2 foi: 150 gr. margarina Unirea, 150 gr zahar, 1 ou, 50 ml lapte, 250 gr faina, 1 praf de copt, o lingura cacao Crema 1: 6 albusuri, 250 gr zahar, 250 gr. nuca macinata Crema 2: 6 galbenusuri, o lingura zahar pudra, 1 pachet de margarina Unirea

2. Se prepara aluatul si se fac 2 foi. Albusurile se bat cu zaharul si nuca de la crema 1 si se intinde intre cele 2 foi. Se dau putin la cuptor (prima foaie deasupra cu crema 1) la foc potrivit

3. Galbenusurile se bat pe aburi cu zaharul pudra. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina frecata spuma.(aceasta este crema 2, ce se adauga peste foaia 2) Totul se imbraca in ciocolata topita.


Retete similare