Prajitura bulgareasca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 200 grame      nuca
  • 1 pachet      praf de copt
  • 200 grame      faina
  • 4 buc      oua
  • 200 grame      zahar tos
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu zaharul tos, iar separat se bat albusele spuma si se amesteca cu nuci macinate. Se pune o lingura faina peste margarina frecata si se amesteca, se pune apoi o lingura de spuma cu nuci amestecandu-se incet si tot asa alternam lingurile de faina cu cele de spuma pana se termina toata compozitia.

2. Se adauga apoi 1 praf de copt. Se unge tava cu ulei sau margarina si se tapeaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se coace.

3. Cand prajitura e coapta se scoate din cuptor si se adauga deasupra urmatoarea compozitie: 4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar pudra si se mai lasa putin in cuptor inchis fara foc sa se intareasca glazura.


Retete similare