Prajitura Carmen

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 300 grame      gem
  • Lamai      fructe
  • 2 linguri      ciocolata
  • 2 linguri      cacao
  • 100 ml      lapte
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina, zaharul pudra, bicarbonatul de amoniu stins, 4galbenusuri, faina,1-2 linguri smantana amestecati, framantati si coaceti 3 foi.

2. O foaie mai putin reusita dizolvati-o in lapte, pasta obtinuta amestecati-o cu untul,gemul, nucile,cacao. Crema obtinuta o intindeti intre cele 2 foi ramase.

3. Bateti 4 albusuri spuma,peste ele turnati fierbinte 200g zahat caramelizat amestecand incontinuu. Spuma obtinuta turnati-o peste ultima foaie si radeti ciocolata.


Retete similare