Prajitura casei

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blaturi: 1 pachet margarina Unirea, 750g faina, 1 praf de copt, 250g zahar, lapte cat cuprinde. Crema: 1 litru lapte, 100g zahar, 1 zahar vanilat, 6 linguri faina. Glazura: 100g ciocolata de menaj, 3 linguri zahar.

2. Se amesteca margarina Unirea cu 750 g faina, cu 3 oua, un praf de copt, 250 g zahar si lapte cat cuprinde si se fac 3 foi care se coc pe dosul tavii de la aragaz. Pentru crema se pune 1 litru de lapte la fiert din care se ia deoparte putin lapte ce se amesteca cu 6 linguri de faina apoi se toarna peste laptele fiert; lasam sa se ingroase si adaugam o margarina unirea si se amesteca.

3. Pentru glazura se topesc 3 linguri de zahar cu 100g ciocolata de menaj pe baza de aburi. Se umple foile cu crema, iar pe ultima se pune glazura.


Retete similare