Prajitura chinezeasca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 300 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 4 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1.5 cana      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 4 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Nuca macinata se prajeste 15 minute, si se amesteca, calda, cu margarina, zaharul, 2 galbenusuri, faina, cacaua, praful de copt stins cu zeama de lamaie, cu cele 4 albusuri batute spuma.

2. Se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu putina faina si se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute (pana nu se mai lipeste de deget).

3. Celelalte 2 galbenusuri se amesteca cu 1/2 cana zahar si se pun peste compozitie si se mai lasa 5 minute la cuptor. Cand se scoate din cuptor se rade ciocolata.


Retete similare