Prajitura chinezeasca

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • scortisoara      condimente
  • 150 grame      nuca
  • 20 grame      cacao
  • 2 plicuri grame      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 6      oua
  • 40 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat spuma albusurile cu 1 cana (200g) de zahar, in continuare se incorporeaza cu cele 4 linguri (40g)faina, cacao, nucile, aromele, stafidele. La urma se adauga margarina topita si racita.

2. Tava se tapeteaza cu faina si ulei, se toarna compozitia si se da la cuptor pana se face maronie - cam 15 minute. Galbenusurile se bat cu 1 cana (200g) de zahar pudra in care se toarna peste blatul peste blatul maroniu si se da din nou la cuptor

3. Cand e gata se rade ciocolata pe deasupra. Se taie cand e rece.


Retete similare