Prajitura chinezeasca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 cana      nuca
  • 4 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 500 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu 250 g de zahar, dupa aceea se bat albusurile spuma si se adauga faina impreuna cu un pachet de praf de copt. Dupa ce s-a pus faina, adaugam cacaoa. Se baga la cuptor la foc moderat in jur de 20 minute, pe hartie de copt unsa.

2. Cand este aproape gata, se freaca galbenusurile cu 250 g zahar si se pun deasupra. Se baga din nou la cuptor pane se face deasupra ca o bezea.

3. Cand s-a scos de la cuptor, se rade o ciocolata mica deasupra si sa taie cubulete mici.


Retete similare