Prajitura chinezeasca

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 250 grame      nuca
  • 2 lingurite      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 100 grame      faina
  • 4 buc      oua

Mod de preparare

1. Se amesteca bine 150 g margarina cu 150 g zahar, batem tare spuma de la 4 albusuri si amestecam apoi toate ingredientele (nuci 150 g, faina 100 g, praf de copt si vanilie). Apoi, 4 galbenusuri se amesteca bine cu 100 g zahar. Cand prajitura este aproape gata (dupa 25 min), intindem la suprafata ei galbenusurile cu zaharul si lasam sa se intareasca.

2. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Crema: 100 g margarina, 100 g zahar pudra, 100 g nuci macinate, 2 lingurite cacao, rom (dupa preferinte).

3. Frecam margarina cu zaharul, apoi punem nucile si romul. Cand prajitura este rece, punem crema deasupra.


Retete similare