1. Incalzim cuptorul la 200 grade C si punem ananasul la scurs intr-o strecuratoare. Punem margarina Unirea la topit cateva secunde apoi, o amestecam cu zaharul, cu albusurile care au fost batute cu mixerul in pralabil cu un praf de sare, dupa care incorporam usor, galbenusurile, faina amestecata cu o lingura praf de copt si 3 linguri nuca de cocos si zaharul vanilat.
2. Aluatul obtinut se intinde intr-o tava de tort unsa cu margarina Unirea si tapetata cu faina, iar deasupra se aseaza ananasul rondele.Introducem tava in cuptor si o lasam cca 35 minute, in primele 10 minute lasam la 200 grade, dupa care schimbam la 170 grade C.
3. Cand e gata, se scoate din tava si se lasa la racit. Intre timp preparam glazura de caramel conform instructiunilor de pe plic cu 3 lingurite de apa si o intindem in spatiile libere dintre rondelele de ananas. Deasupra glazurii se presara nuca de cocos.