Prajitura cu branza fara foi

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 4 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 2 linguri      zahar pudra
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 1 cana      zahar tos
  • 10 buc      oua
  • 1 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pachetul de margarina se taie in doua. Cu jumatate de pachet se unge tava, iar cealalta jumatate de pune la congelator. Faina cu praful de copt si 5 linguri de zahar se amesteca bine intr-un castron. Jumatatate de compozitie se presara peste margarina din tava.

2. Compozitia se pregateste din toata branza dulce, 8 oua, zaharul ramas in cana, stafide, estenta de vanilie, esenta de lamaie, zahar vanilat. Se amesteca intr-un castron pana se uniformizeaza. Aceasta compozitie se toarna in tava peste faina. Preste compozitia pusa in tava se presara cealalta jumatate din compozitia cu faina, zahar si praf de copt.

3. Cele 2 oua ramase se bat bine intr-un castron (ca pentru omleta) si se pun in tava, peste faina cu zahar si praful de copt, astfel incat sa acopere toata faina. Cealalta jumatate de pachet de margarina se rade peste oua prin razatoarea mare. Se da la cuptor la foc potrivit


Retete similare