Prajitura cu branza

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 300 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 400 ml      lapte
  • 300 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca toata faina cu margarina, 2 galbenusuri, untura, samantana si praf de copt. Se framanta si se intinde o foaie in tava pregatita pentru copt, ridicandu-se marginile foii pe marginile tavii, pentru a se putea turna crema in interior.

2. Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu 4 galbenusuri, 150 grame zahar, budinca de vanilie si 400 ml lapte. Se toarna compozitia in tava, peste foaie. Se da la copt, aproximativ 20 min la foc potrivit, in cuptorul preincins.

3. In acest timp se bat spuma tare 6 albusuri cu 150 grame de zahar. Se scoate tava din cuptor, peste care se aseaza spuma de albus si se da din nou la cuptor pana ce spuma se coace si se inchide putin la culoare.


Retete similare