Prajitura cu branza si visine

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 250 ml      Frisca
  • 125 grame      iaurt
  • 2 linguri      cacao
  • 350 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 50 grame      margarina Unirea Original
  • 3 linguri      faina

Mod de preparare

1. Batem albusurile spuma tare, adaugam zaharul, galbenusurile, faina amestecata cu cacao, o lingura de margarina amestecand bine pana obtinem un aluat omogen. Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu faina, apoi rasturnam aluatul in tava si in intindem uniform. Introducem tava in cuprtorul preincalzit si lasam sa se coaca blatul.il incercam cu scobitoarea sa vedem daca e facut.

2. Intre timp facem crema de branza astfel: amestecam cu mixerul branza de vaci, iaurtul smantana, zaharul, coaja si zeama de lamaie. Preparam gelatina alimentara conform instructiunilor de pe plic si o amestecam cu crema de branza. Introducem crema obtinuta la frigider pentru 3 ore.

3. Dupa ce am tinut-o la frigider o amestecam cu frisca batuta si macul si o intindem peste bratul racit.Deasupra punem visine din loc in loc iar peste visine punem gelatina rosie preparata si ea conform instructiunilor. Se introduce la frigider si este numai buna de mancat. Este un deliciu!


Retete similare