Prajitura cu capuccino si nutella

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 50 grame      ciocolata
  • 5 grame      zahar vanilat
  • 150 grame      zahar tos
  • 5      oua
  • 500 ml      lapte
  • 75 grame      faina
  • 50 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se separa ouale si se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema.Albusurile se bat spuma. Se adauga ciocolata si margarina, ambele topite, cafeaua ness, faina si zaharul vanilat. Se adauga laptele, treptat si apoi se incorporeaza albusurile.

2. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de diametrul 22cm. Forma se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina.

3. Se da la cuptor si se tine cam o ora la focul cel mai mic,pe gratarul de sus al aragazului. E gata cand apar crapaturi la suprafata prajiturii. Se scoate tava si se lasa la racit. Este mai usor de taiat dupa ce s-a racit bine. Recomand sa o dati la rece peste noapte intrucat a doua zi are un gust mai bun!


Retete similare