Prajitura cu castane

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 200 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Preparare piscot: se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga alternativ faina cu apa, nuca si cacao. Praful de copt stins cu zeama de lamaie. Apoi adaugam albusurile batute spuma tare. Se coace intr-o tava unsa si presarata cu faina.

2. Crema: se freaca margarina spuma cu zaharul, apoi se adauga castane. la sfarsit se pune crema peste piscot.

3. Ciocolata menaj se amesteca cu margarina, se prepara o glazura si se pune deasupra cremei.


Retete similare