Prajitura cu ciocolata

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 125 grame      nuca
  • 125 grame      zahar tos
  • 8      oua
  • 600 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru foi: 600 gr faina se maesteca bine cu 250 gr margarina Unirea, se adauga 6 galbenusuri si 125 gr. zahar. Se framanta totul bine si se fac (se intind) 2 foi. O foaie se pune in tava se unge cu dulceata de caise si se coace la foc potrivit

2. La 8 albusuri batute spuma se adauga 150 gr. zahar pudra, 125 gr nuci macinate, 2 tablete de ciocolata razuita, 50 gr. coaja de portocala zaharisita taiata cubulete

3. Aceasta compozitie se adauga peste foaia care s-a copt, se acopera cu cea de-a doua foaie unsa cu galbenus de ou si presarata cu zahar. Se coace la foc potrivit


Retete similare