Prajitura cu coca rasa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 700 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina cu zaharul se amesteaca pana se dizolva zaharul. Se adauga galbenusurile, se freaca in continuare, se pune zahar vanilat dupa care se pune faina treptat si se framanta pana iese o coca tare. Se lasa la rece o ora dupa care se imparte in 3 compozitia, 2 parti se rad pe fundul tavii se apasa cu degetu tot ce sa razuit sa nu ramana gauri.

2. Albusurile se bat separtat si se adauga si gemul in albus. Aceasta compozite se toarna peste coca din tava, apoi cealata bucata de coca ramasa se rade pe deasupra (prin razatoarea cu gauri mai mari).

3. Se introduce la cuptor se lasa la foc potrivit intre 30-40 minute. Este gata cand se desprinde de pe marginea tavi si s-a rumenit. Se taie cand este fierbinte si se pudreaza cu zahar.


Retete similare