1. Blat: 4 oua, 8 linguri de zahar, 4 linguri de apa, 1 plic praf de copt, 5 linguri de nuca macinata, 5 linguri de faina. crema -3 oua, 150 gr zahar tos, 1 esenta de rom,200 gr margarina unirea pentru creme, 100 gr zahar pudra, 200 gr nuci prajite si taiate marunt, 1 lingura cafea ness.
2. Blat: albusul se bate spuma impreuna cu apa si zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt iar la sfarsit nuca macinata. Se amesteca bine pana se omogenizeaza,se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Cand s-a racit se taie in doua si se umple cu crema.
3. Crema: ouale intregi se bat cu zaharul tos pe abur pana se ingroase si se topeste zaharul, la final se adauga esenta de rom.cand este rece se adauga margarina moale si zaharul pudra. Se amesteca bine si se pune ness-ul si nuca prajita taiata marunt.deasupra se garniseste cu 2 linguri din crema peste care se presara nuca prajita. Se poate pune si krant.