Prajitura cu crema de nuca

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 2 grame      nuca
  • 3/2 pachet      praf de copt
  • 500 grame      faina
  • 300 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foi: Din ingredientele de mai sus se face un aluat potrivit de moale care se imparte in doua. Se face o foaie, se intinde in tava, se unge cu marmelada aromata peste care se pune umplutura.

2. Crema: Zaharul se freaca cu: margarina Unirea, nuca prajita si macinata, praful de copt stins cu lamaie, faina, lapte si cele 2 albusuri batute spuma. Aceasta crema se pune peste marmelada in tava. Se pune a doua foaie. Se coace la foc potrivit.

3. Dupa care se scoate din cuptor, se pune glazura facuta din ciocolata menaj topita.


Retete similare