Prajitura cu Fanta

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 15 linguri      zahar pudra
  • 100 ml      ulei
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 linguri      cacao
  • 250 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 6 oua, 7 linguri zahar pudra, 100 ml ulei, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt. Se face blatul din 6 oua, 7 linguri zahar pudra, 100 ml ulei, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt si se coace in cuptor la foc mediu.

2. Crema: 500 g branza, 1 pachet margarina, 250 g zahar. Zaharul se freaca cu margarina pana devine o pasta, apoi se adauga branza proaspata si se amesteca pana se omogenizeaza.

3. Jeleu: 1L suc Fanta, 2 pachete budinca de vanilie, 8 linguri zahar pudra. Se incalzeste sucul la foc mic si apoi se adauga cele 2 pachete de budinca de vanilie si zaharul pudra. Peste blat se intinde crema, iar peste crema jeleul.


Retete similare