Prajitura cu foi de napolitana

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 20 grame      zahar vanilat
  • 300 grame      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se caramelizeaza 1 cana de zahar(150 g), iar dupa ce s-a caramelizat se adauga 1 cana de apa (in aceeasi cana in care puneti si cantitatea de zahar). Se amesteca si se de de-o parte. Biscuitii se maruntesc si se adauga peste zaharul caramelizat. Asa cald se pun peste foaia de napolitana.

2. Intr-o cratita se adauga 1 cana de zahar (150g)cu 5 linguri de apa si esenta de rom, vanilie si lamaie.Dupa ce iese ca un sirop, adaugati margarina, lapetele praf si nuca de cocos. Aceasta compozitie este adaugata peste cea de-a 2a foie de napolitana. Deasupra cremei se mai pune inca o foaie de napolitana.

3. Pe foaia de napolitana puteti pune topping de ciocolata sau caramel.


Retete similare