Prajitura cu foi

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 2 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 700 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 1200 ml      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca toate la un loc, apoi coca se pune pe planseta, se imparte in patru parti egale, se intinde fiecare, se coc patru foi la foc potrivit pe dosul tavii.

2. Crema: 1 l lapte, esenta cafea dupa gust (2 lingurite), 2 linguri cacao, 500 g zahar, 3 linguri faina, 2 oua, un praf vanilie Se fierb toate la un loc, amestecand continuu sa nu se prinda, dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca, apoi se face spuma un pachet de margarina, care se amescteca dupa racire cu crema fiarta.

3. Cu acest amestec se umplu cele 4 foi.


Retete similare