Prajitura cu frisca si crema de capsuni

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 2 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 250 ml      Frisca
  • Capsuni      fructe
  • 10 grame      zahar vanilat
  • 150 grame      margarina Unirea Original
  • 150 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Facem piure capsunile (500 grame). Preparam blatul de biscuiti din 140 de grame de biscuiti sfarmati si 150 de grame de margarina Unirea topita. Il punem in forma de prajitura si il damn la cuptor 10 minute pana devine crispy.

2. Batem frisca lichida pana devine tare (cu un plic de intaritor daca e necesar). Batem crema de branza cu zaharul pana se topeste si adaugam zaharul vanilat si piureul de capsuni. Se pune acest amestec peste blatul de biscuiti racit si se da la frigider pana se intareste.

3. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu frisca si cu capsuni. Apoi iar se da la rece. Este light! fara prea mult zahar! super buna!


Retete similare