Prajitura cu gem si biscuiti

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 330 ml      lapte
  • 300 grame      faina
  • 50 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Un rand de biscuiti (petit beure) asezati in tava peste care se intinde usor un borcan mare de gem (de care aveti la indemana mere, caise, prune) si blatul care se face din 3 oua batute cu 300 g zahar, 300 ml lapte, 300 g faina, 1 plic praf de copt.

2. Bagi tava in cuptorul preincalzit si lasi sa se coaca. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca prajitura, intorci tava pe o planseta ca sa fie cu biscuitii deasupra.

3. Peste biscuiti torni glazura: 3 linguri lapte puse intr-un intr-un ibric la fiert, 100 g zahar, margarina si o lingura de cacao. Lasi sa fiarba un pic. Glazura o pui pe prajitura cat este fierbinte.


Retete similare