Prajitura cu mac

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • 1 cana      zahar pudra
  • 1 linguri      ulei
  • 100 grame      ciocolata
  • 5 linguri      zahar tos
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 1 lingurite      cacao
  • 8 buc      oua
  • 200 grame      margarina Unirea Original
  • 6 linguri      faina
  • 3 ceasca      lapte

Mod de preparare

1. Se pregatesc ingredientele. 8 albusuri de bat spuma cu zaharul pudra,pana se intareste. Se adauga 3 linguri de faina, macul si nuca de cocos. Se aseaza intr-o tava dupa ce in prealabil a fost unsa cu margarina Unirea si tapetata.

2. Crema: 8 galbenusuri se freaca cu zaharul tos,apoi se adauga laptele, 3 linguri de faina si zaharul vanilat.Se pune la foc pana se ingroasa,iar la sfarsit se adauga margarina Unirea.

3. Se lasa la racit iar apoi se aseaza peste blat. Peste crema se aseaza biscuitii unul langa altul si se toarna glazura de ciocolata. Glazura: Se pune apa la fiert, uleiul si ciocolata. Se amesteca continuu iar la sfarsit se adauga margarina Unirea!


Retete similare