Prajitura cu mac si cocos

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 354 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 8 albusuri se bat spuma, apoi cu o cana de zahar se bat pana se obtine o bezea, se adauga un plic praf de copt, 100 g mac, 100 g nuca de cocos, 3 linguri faina, o fiola esenta rom. Se amesteca totul si se introduce la cuptorul incins.

2. Crema: 600 ml lapte, o cana zahar, 8 galbenusuri, 7 linguri faina, o esenta vanilie, 250 g margarina Unirea. Se amesteca totul fara margarina, se pune la foc pana se obtine o crema consistenta, iar la final se adauga margarina. Se lasa la racit.

3. Glazura: 6 linguri apa, 6 linguri zahar, 50 g cacao, 1/2 pachet margarina Unirea. Se fierb toate pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Asmblare: blat+crema+biscuitii+crema+biscuiti+glazura Se taie dupa forma biscuitilor.


Retete similare