Prajitura cu mere si glazura de cacao

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 20 grame      zahar pudra
  • 1 cana      nuca
  • Mere      fructe
  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 cana      zahar tos
  • 2 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrediente: 2 cani de mere rase, o cana de nuci macinate, 2 cani faina, 2 cani zahar, un pachet de margarina, un praf de copt. Glazura: 20 de linguri de zahar pudra, 20 de linguri de apa, 3 linguri cacao, 2 linguri margarina

2. Modul de preparare: Se amesteca merele rase, nuca, margarina, praful de copt, faina si zaharul pana se obtine o pasta care se coace la foc potrivit de 30 de minute.

3. Separat se face un sos din apa, zahar si cacao, se fierbe pana se topeste zaharul iar dupa ce se racaste se amesteca cu cele 2 linguri de margarina. Se toarna peste prajitura si se baga 3 ore la frigider.


Retete similare