Prajitura cu nuca de cocos

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 20 grame      zahar vanilat
  • 450 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 150 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: se bat cele 7 albusuri cu 250 grame de zahar, pana se fac spuma, se adauga apoi 5 linguri de faina, paghetul de praf de copt stins untr-o lingura de otet, iar la final se adauga 100 grame de nuca de cocos, intr-o tava unda cu ulei si tapetata cu faina se pun la cuptor pana se coace blatul.

2. Intr-o cratita potrivita, dar mai groasa de pun pe foc cele 7 galbenusuri cu 7 linguri de zahar, 4 linguri de faina,1 ceasca de lapte, 2 vanilii, se pun pe foc si se amesteca continuu pana se face o pasta groasa, se lasa apoi la racit. Dupa ce se raceste pe adauga treptat 250 grame de margarina Unirea si se freaca foarte bine.

3. Dupa ce am scos din cuptor blatul si s-a racit de adauga crema obtinuta, peste care se presara 50 grame de nuca de cocos.


Retete similare