Prajitura cu nuca de cocos

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 200 grame      zahar pudra
  • 1 pachet      praf de copt
  • 150 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 500 grame      faina
  • 500 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se freaca o margarina spuma cu zaharul tos, se adauga ouale intregi si faina amestecata cu praful de copt. Se coc 3 foi pe dosul tavi, 15 minute fiecare la foc potrivit

2. Se freaca margarina Unirea pentru creme cu zaharul pudra pana se topeste, se adauga laptele praf , esenta de vanilie si nuca de cocos si se umplu foile (daca sunt foarte tari se stropesc cu lapte rece sau cu un sirop facut din zahar, a si esenta de vanilie).

3. Se aseaza o greutate deasupra pana a doua zi cand se unge deasupra prajitura cu putina crema ramasa si se presara nuca de cocos.


Retete similare