Prajitura cu nuca de cocos

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foile: Intr-un vas se pune 400g faina, 150g margarina, un plic praf de copt, 200 g smantana, 150 g zahar si 2 linguri cacao; Coca obtinuta, se imparte in 2 parti care se vor intinde in doua foi de dimensiuna unei tavi de aragaz. Atentie, nu le introduceti in cuptor acum.

2. Umplutura: In albusurile batute spuma se adauga 150g nuca de cocos si 250g zahar. Budinca de vanilie impreuna cu laptele si galbenusurile se fierb la fac potivit pana se ingroasa. Dupa ce aceasta compozitie s-a racit se adauga 250g unt si 250g zahar.

3. Aranjare: Intr-o tava de cuptor se pune prima foaie pe care am intins-o in prealabil, peste aceasta foaie se pune umplutura si fructele. Peste toate acestea se pune a doua foaie si se introduce la cuptor. Cand este scoasa din cuptor se adauga crema de vanilie si se pudreaza cu cacao, ness sau capucino.


Retete similare