Prajitura cu nuca de cocos

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 2 linguri      lapte
  • 480 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foi: 400 g faina, 200 g margarina Unirea, 1 ou, 2 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 praf de copt, 200 g zahar. Din toate ingredientele se fac doua foi.

2. Crema: 200 g nuca de cocos rasa, 4 linguri faina (80g), 4 albusuri, 4 linguri apa rece, 200 g zahar. Se bat albusurile spuma cu zahar, se adauga pe rand apa, faina, nuca de cocos si margarina Unirea.

3. Se pune prima foaie in tava unsa si tapetata cu faina, crema si apoi a doua foaie. Se baga la cuptor 30-35 de minute. Cand e gata coapta, se freaca 4 galbenusuri cu 100 g zahar pudra, se pune deasupra si se baga inapoi in cuptorul incins si se stinge focul. Se lasa 10-15 minute.


Retete similare