Prajitura cu nuca

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 cana      nuca
  • 24 linguri      zahar tos
  • 12 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 12 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. La blaturi: se bat bine albusurile pana se fac bezea, apoi se adauga zaharul in ploaie si restul de ingrediente. Se coc in tava pregatita cu hartie de copt si se coc aproximativ 25-30 minute la 180 grade.

2. Crema: se fierb toate la foc mic pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se imparte in doua, iar in jumatate se pune cacao. Se pune pe o tava prima data blatul cu nuci, apoi crema cu cacao, urmatorul blat si la sfarsit crema alba.

3. Se lasa la rece.


Retete similare