Prajitura cu nuca si budinca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 1 cana      nuca
  • 50 grame      ciocolata
  • 2 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 13 linguri      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 5 linguri      faina
  • 500 ml      lapte
  • 7 buc      oua

Mod de preparare

1. O cana cu nuca taiata se pune pe tava unsa cu ulei sau margarina. Se face un blat din 7 oua, 7 linguri zahar, 7 linguri apa, 5 linguri faina, 2 cacao si un praf de copt.

2. Crema: Fierbem laptele pana se topeste pachetul de margarina, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.

3. Peste blatul copt si racit in prealabil, se adauga crema si se rade ciocolata.


Retete similare