Prajitura cu vin si ciocolata

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 100 grame      ciocolata
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 250 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Mixam margarina cu zaharul pana ce granulele sunt aproape topite.Adaugam ouala unul cate unul cam la 1/2 minut dupa care punem faina cernuta amestecata cu praful de copt. Dupa ce am incorporat faina adaugam ciocolata rasa si vinul rosu si amestecam lejer.

2. Se pune la copt intr-o tava de 30/40 cm tapetata cu hartie de copt .Se coace circa 30 min la foc potrivit. Cand este gata se scoate, se inlatura hartia si se aseaza pe un gratar cu fata in jos.

3. Adaugam glazura de zahar, o intindem uniform dupa care presaram migdalele maruntite. Se portioneaza dupa ce s-a racit in prajiturele sub forma de triunghiuri.


Retete similare